2010. május 2., vasárnap

Melanoma-nap


Sziasztok,


holnap lesz a Melanoma-nap! Nagyon fontos esemény, amin valószínűleg csak lelkiekben leszek ott, mert reggel 8-tól tart d.u. 4-ig. Én fél 10-től este fél6-ig vagyok bölcsiben és 6-tól vizsgázom. Igazából ha ott is tudnék lenni, akkor is "csak" abban tudnék segíteni, hogy akik szűrésre érkeztek merre menjenek, esetleg akit érdekel mesélhetnék erről a betegségről, stb.

Várakozásom ellenére ezen a fontos napon nem lesz (még) klubtalálkozó :( Viszont elvileg már 30-an vagyunk a klub honlapján, ami egyre jobban azt sejteti, hogy igenis kell egy találkozó! Én szívesen segítenék a megszervezésében, abban, amit tudok, kevés szabadidőm engedelmével. Mástól is olvastam, hogy szüksége lenne a tapasztalatokra, "élményekre", gyógyulást segítő jó tanácsokra, mindenre, ami ezzel kapcsolatos. Biztos vagyok benne, hogy aki tudna, eljönne és szívesen mesélne.

Szóval a következő cél, a klub(találkozó) elindítása, beindítása, működtetése, hogy ne csak a virtuális világban lehessünk együtt.

Mellesleg ezúton köszönöm azoknak, akik Facebook-on bejelölték, hogy ott lesznek a Melanoma-napon, ha testileg nem is, de egy gondolat erejéig mindenképp. Egyre többen vagyunk és egy gondolat is segít.

Egyébként ha ismertek olyan embert, aki érintett a témában, gyógyult, vagy csak most keveredik bele, említsétek meg légy szíves, hogy van klub, egyelőre még csak virtuálisan, de hamarosan kézzelfoghatóan is, ha szeretne, csatlakozhat, szeretettel várjuk!


Amúgy személy szerint kedden megyek újra vérvételre (szokásos kéthetenti csapolás) és szerdán tudom meg, hogy alakul a fehérvérsejtszámom. NAGYON bízom benne, hogy nem romlott még lejjebb, inkább magasabb lett, hogy abbahagyni ne kelljen, inkább visszaállítani az emelt dózist.

Egyéb mesélni való a másik blogban.

Szép hetet mindenkinek, sok mosolyt, egészséget!

Nati

5 megjegyzés:

  1. Anyukám, sajnos én se tudok leutazni, pénz meg idő híjján. De a találkát bepótoljuk feszten! Írtam egy szösszenetet a blogba, bocsi az elmaradásért, de tegnap egész nap írtam a gyerkőcös beadandót, de legalább kész! =)

    Szombaton folytatom a bejegyzéseket! Puszi! :) És vigyázz magadra nagyon de nagyon!

    És gondolok Rád szerdán (is) !

    VálaszTörlés
  2. No és volt valami féle visszajelzés a rendezvényekről? Hallottál valamit?

    VálaszTörlés
  3. Nem, semmit. Annyit beszéltünk Mónikával, hogy ha a többi beteg is aktivizálja magát, akkor beindulhat a melanomaklub rendes, találkozgatós formában is. Az szuper lenne, mert egyre többen vagyunk ugyebár...

    Egyelőre ennyi, majd próbálom lelkesíteni a többi embert a klub honlapján, hogy gyerünk, csináljuk, ez fontos!

    VálaszTörlés
  4. Szia, kérhetek valahogy egy emailcímet Tőled?

    VálaszTörlés