2010. május 23., vasárnap

A mindennapjaim erősítői



Itt vannak azok a vitaminok, táplálékkiegészítők, amiket szedek. Anyukámtól kaptam őket, egy natúrboltban szerezte be őket és tényleg rengeteg erőt köszönhetek nekik. Amikor már úgy érzem, hogy az utolsó erőmet is felhasználtam, akkor (is) sokat segítenek. Látványosan több erőm van tőlük és ez nem placebo, mert ilyenekben nem hiszek. Tapasztalat. Ez nem reklám, csak szeretném megmutatni mivel igyekszem erősíteni a szervezetem.

  • FlavoGenin PRO Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő

A FLAVOGENIN egy, a tumor ellenes szupportív terápiára és rákmegelőzés céljára kifejlesztett készítmény, amely a búzacsíra készítmények között először van nagy dózisú rákellenes természetes hatóanyagra, az apigeninre standardizálva. Fő hatóanyaga a búzacsíra összes természetes hatóanyaga, közöttük az apigenin.

A FLAVOGENIN apigeninben és apigeninnel dúsított, standardizált teljes értékű búzacsíra étrend kiegészítő, amely az apigeninen kívül más flavonoid szérumokat is tartalmaz (szőlőmag, szőlőhéj, tőzegáfonya), amelyek erősítik az apigenin egészségvédő rákellenes hatását. A készítmény természetes formában tartalmazza a legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes anyagok, polifenolok legszélesebb skálájának jelenléte nélkülözhetetlen abban, hogy az apigenin teljes mértékben kifejtse jótékony rákellenes hatását.

Összetevők:
Egy kapszula tartalmaz 500mg hatóanyagot
  • Búza csíra fű kivonat
  • Brokkoli kivonat
  • Szőlőmag kivonat
  • Szőlőhéj kivonat
  • Vörös áfonya kivonat
  • Heritium species
  • Feketeszeder kivonat
  • Fekete áfonya kivonat
  • Gránátalma kivonat
  • Zeller kivonat
  • Földimogyoró héj kivonat (luteolin, Arachis hypogaea L.)
Adagolás: Napi 2x1 vagy 3x1 kapszula állapottól függően. Maximális adag 3x2db.

Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula 2. generációs Búzacsíra fű- természetes Apigenin-luteolin-sulforaphane-ellagsav stb. tartalommal.

Könnyebben és pontosabban adagolható kivonat alapú kapszula mely tartalmazza többek között a FlavoGenin alkotóelemeit is.

A Flavogenin Pro aktív hatóanyag tartalma (apigenin) több, mint százszorosa az első generációs gyümölcs flavonoid vagy búzacsíra kivonatokénak. (1 kapszula legalább 27mg apigenint tartalmaz az OÉTI vizsgálatok alapján!) Összetevõi standardizáltak. Pl. magas sulforaphane és ellagsav tartalma is megkülönbözteti az egyszerű szárított "gyümölcs-zöldség héj, mag" örleményektől. Előállítási költsége meghaladja az elsõ generációs gyümölcs-flavonoid vagy búzacsíra kivonatokét, mégsem drágább azoknál.

Az apigenin kiemelendõ lehet a ráksejtek áttétképzõ hatásának a gátlása, amely a rákbetegek túlélése ill. életének a meghosszabbításának tekintetében a legfontosabb tényező. Mivel egyes ráksejtek által kibocsátott növekedési faktoroknak fontos szerepe van abban, hogy gátolja az immunrendszernek azt a képességét, hogy az felismerje és megtámadja a ráksejteket, az APIGENIN kiegészítheti az immunrendszeren keresztül ható rákellenes POLYSACCHARID alapú készítmények, mint mint pl. a Patkónyelv, Bokrosgomba és Cseppkőgomba kivonat keverék hatásának érvényesülését.


  • Immunosan

A természet leghatékonyabb egészségvédő anyagainak egyedülálló kombinációját tartalmazó, bioinformációs készítmény, amelynek alkotóelemei erősítik a szervezet (specifikus és nem specifikus) védekezőképességét. Mindemellett tudományosan igazolt hatásaik révén fontos szerepük lehet a daganatos megbetegedések megelőzésében és kiegészítő terápiájában.
Hétféle növényi összetevőt és kétféle gyógygombát tartalmaz, ötvözve az évezredes távol-keleti és az európai gyógymódok legjobb hagyományait a korszerű tudományos kutatások eredményeivel. Alkotóelemei a következők: Astragalus, Ganoderma lucidum, Atractylodes macrocephala, szibériai ginszeng, közönséges fagyal, réti here, Agaricus blazei Murrill, zöld tea, Dangshen.
Használatával megakadályozhatjuk a fertőző betegségek kialakulását, illetve elősegíthetjük a fertőző és más betegségekből való gyorsabb felépülést, megelőzhetjük az újabb fertőzéseket és számos civilizációs betegséget. Az Imunosan összetevői segítenek a daganatos megbetegedésekkel szembeni küzdelemben. Hozzájárulnak testi és lelki egészségünk megőrzéséhez és visszaszerzéséhez, erősítik a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, mérséklik a fáradtságot. Megadják a szervezetnek szükséges életenergiát, és lassítják az öregedés folyamatát.
Az Imunosan - alkotórészei révén - elsősorban a lép, a vastagbél, a tüdő, a vese, a húgyhólyag, a máj, az epehólyag, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

Összetevőinek jótékony hatásai - külön-külön és egymást erősítve is - a következőképpen érvényesülnek:
o Erősíti az immunrendszert, akut és krónikus gyulladásos megbetegedések esetében egyaránt (vírusok, baktériumok).
o Kiválóan alkalmazható ismétlődő fertőzés esetén.
o Pozitív hatású légúti, valamint emésztőrendszeri betegségek gyógyításában.
o Felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, a regenerációt, valamint a betegségek és műtétek utáni lábadozást.
o Jótékonyan hat rákos megbetegedés esetén, és mérsékli a kemoterápiás, illetve sugárkezelés kellemetlen mellékhatásait.
o Erősíti a máj és a vese működését, hozzájárul a vegyi szennyezettségnek és sugárzásnak kitett szervezet méregtelenítéséhez. Kiválóan alkalmazható abban az esetben, ha mérgező anyagok terhelik a szervezetet, ha valaki hosszú ideig gyógyszerek szedésére kényszerül, valamint sárgaság és mononucleosis esetén.
o Előnyösen hat allergia esetén, különösen akkor, ha súlyos asztmás állapotról vagy bőrproblémákról van szó.
o Segíti a bőr gyógyulását, jótékonyan hat különböző bőrbetegségekben (például ekcéma, kiütések, sömör).
o Támogatja a vastagbél természetes mikroflórájának fenntartását, jótékonyan hat bélgyulladásban és felfúvódásra. Kiválóan alkalmazható hosszan tartó vagy ismétlődő antibiotikum-szedéskor, valamint bélbetegségekben.
o Csökkenti a vércukorszintet, javítja a cukorbetegek egészségi állapotát.
o Mérsékli a vér koleszterin- és zsírszintjét, ezáltal csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélyét (érelmeszesedés, infarktus, szélütés).
o Normalizálja a vérnyomást - akár alacsony, akár magas vérnyomásról van szó.
o Javítja a közérzetet, a szervezet általános egészségi állapotát, energiát ad a testnek gyengeség, testi vagy lelki kimerültség esetén, ezért használata a stressznek és nagyfokú terhelésnek kitett személyeknek különösen javasolt.
o Előnyösen befolyásolja a termékenységet és a libidót, hozzájárul a zavartalan szexuális élethez.

ÖSSZETÉTELE:

Astragalus (csüdfű)
Fokozza a betegségekkel és a gyengeséggel szembeni ellenálló erőt, védi a szívet és az ereket, felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, tisztítja a májat és a vesét, életenergiát ad, és segít megszüntetni a fáradtság érzését. Melegítő sajátságú, Jang- és energiatonik, értékes vizelethajtó, javítja az emésztést, kiegyensúlyozza az összes belső szerv energiáját. Dr. Michael Tierra neves amerikai gyógynövényszakértő rák ellen ajánlott, vértisztító teakeverékének egyik alkotórésze.

Ganoderma lucidum
Ez a távol-keleti gyógygomba erősíti az immunrendszert, gátolja a rákos sejtek osztódását, méregteleníti és regenerálja a májsejteket, jótékonyan hat az allergiával és a gyulladásokkal szemben, védi a szívet és az ereket, lassítja az öregedés folyamatát. ,,Hatóanyagai stimulálják a szervezet immunrendszerét, amelyek a daganatok keletkezését, növekedését, illetve szóródását gátolják minden káros mellékhatás nélkül. Igen kedvező lehet a daganat sebészeti eltávolításával, besugárzással és kemoterápia alkalmazásával a polysaccharidok hatása. Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a polysaccharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumorellenes gyógyszer." (prof. dr. Fachet József, rákkutató, imunológus)

Atractylodes macrocephala
Ez a növény erősíti a gyomor, a lép, a hasnyálmirigy és a vese működését, fokozza a szervezet energiatartalékait. Megakadályozza a víz felhalmozódását a szervezetben, elősegíti a felesleges vízmennyiség kiürülését, ráadásul mindez anélkül történik, hogy a növény közvetlenül a vese szűrletképző működésére hatna, ezért a vese nem merül ki, mint néhány más vizelethajtó esetében (dr. Tierra). Jótékonyan hat ödémaképződés esetén, gátolja a túlzott izzadást. Az Astragalushoz hasonlóan ugyancsak Jang- és energiatonik, melegítő hatású gyógyfű.

Szibériai ginszeng vagy tajgagyökér (Eleutherococcus senticosus)
A legalaposabban kutatott gyógynövények egyike, ugyanakkor Kínában dokumentálhatóan 2000 éve használják a hagyományos orvoslásban. A legjobb orvosságnak tekintik az álmatlanság ellen (prof. dr. Petri Gizella). Szintén Jang-, energia- és szívtonik (dr. Tierra). Erősítő, egyszersmind nyugtató hatású. Javítja az erőnlétet (erős adaptogén), ösztönzi az ivarmirigyek működését, védi a szívet és az ereket, segít megszüntetni a fáradtság érzését, és javítja a lelkiállapotot. Segíthet mind alacsony, mind magas vérnyomás esetén. Olyankor is hasznos, amikor a (Panax vagyis koreai) ginszenget túlságosan serkentő, stimuláló hatásúnak tartják.

Közönséges fagyal (Ligustrum vulgare)
Gyulladásellenes és fertőtlenítő hatású növény, hozzájárul a szabad gyökök sejtpusztító hatásának közömbösítéséhez, erősíti a gyomorműködést.

Lóhere, réti lóhere (Trifolium pratense)
Hasznos lesoványodásra, mellteának, a hörgők és a gyomor zavarainál, fehérfolyás esetén (Varró Aladár Béla gyógyszerész). Gátolja a rákos sejtek osztódását, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat, védi a szívet és az ereket, szabályozza a női nemi hormonok szintjét a szervezetben. Dr. Tierra rák elleni, vértisztító teakeverékének alkotórésze.

Agaricus blazei Murrill
A Távol-Keleten közismert, népszerű gyógygomba. Erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását. Gátolja a rákos sejtek osztódását, mérsékli az allergiás reakciókat, védi a májat, a szívet és az ereket. Az Agaricusra is vonatkozik Fachet professzornak a Ganoderma hatásainak ismertetésekor, fent idézett megállapítása, valamint az alábbiak: ,,A részletesebb, modern vizsgálatok, így a nemzetközi, valamint saját és munkatársaim kísérletei alapján bebizonyosodott, hogy ezen gombák többféle hatóanyagot tartalmaznak, amelyek együttes hatása vezet a szervezet daganatellenes védekezőképességének fokozásához. Ezek közül kiemelten tanulmányoztuk az említett gombák polysaccharidáinak (szénhidrát komponenseinek) így a glükánok, pl. lentinan, mannánok, glükomannán komplexek jelentőségét." (prof. dr. Fachet József, rákkutató, imunológus)

Zöld tea (Camellia sinensis)
Antioxidáns és rákellenes hatású, erősíti az immunrendszert, védi a szívet és az ereket, javítja az emésztést, élénkítő hatásával megszünteti a fáradtság érzését. Cserzőanyag-tartalma dezinficiáló (fertőtlenítő) hatású, véd a fogszuvasodástól. Értékes flavonoidjai jelentős szerepet játszanak a véráramlás és a mikrocirkuláció javításában, az érfalak regenerálásában (prof. dr. Petri Gizella).

Codonopsis pilosula (Dangshen)
Támogatja az immunrendszert, fokozza az életerőt, erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességet, megszünteti a fáradtság érzését, jótékonyan hat álmatlanság esetén, és javítja az étvágyat. A készítményben megtalálható egyéb gyógynövényekhez hasonlóan szintén Jang- és energiatonik. Hatása hasonló a koreai (Panax) ginszengéhez, de annál enyhébb, szelídebb, ezért naponta fogyaszthatják férfiak és nők is (dr. Michael Tierra).

A fent részletezett gyógynövények és gyógygombák mindegyike koncentrátum formájában - a hatásukat növelő bioinformációkkal együtt - megtalálható az Energy cég Imunosan termékében.

A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

  • NOW C-500

A C-vitamin az emberi szervezet ellenálló képességét erősítő szerepe közismert. Tudományos bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy megvédi a sejteket erős antioxidáns hatásának köszönhetően, így gátolja a szabadgyökök romboló hatását.

Ezek erőteljesen képződnek különféle betegségek, sérülések, stresszhelyzetek folyamán, valamint dohányzás és az alkohol fogyasztásának következményeként. A C-vitamin csodálatos tápanyag, fokozza az immunrendszer működését, csökkenti az influenza és a megfázás lefolyásának idejét, enyhíti az allergiás megbetegedések tüneteit, mérsékli a stresszhatások káros következményeit, fokozza a termékenységet, védi a csontokat és ízületeket, segít a vérnyomás- és a koleszterinszint normalizálásában,megőrzi bőrünk fiatalságát. A C-vitaminnak jelentős szerepe van a kollagén szintézisében - rostos anyag, amely a bőr, inak, porcok és véredények része. Terhesség és szoptatás valamint fogamzás gátló szedése alatt nagyobb a szervezet C-vitamin igénye, valamint a dohányosoknak is fokozott figyelmet kell fordítaniuk C-vitamin pótlásra, hisz minden egyes szál cigaretta elszívása 25-150 mg C-vitamint tesz tönkre. Szent-Györgyi Albert napi 2000-8000 mg C-vitamin elfogyasztását javasolta. Bioflavonoid: Heszperidin: Acerola: Rutin (P-vitamin): Felhasználási javaslat: 1 tabletta naponta.


Szóval ők azok, akiket rendszeresen, minden nap magamhoz veszek és hiszek is nekik. Talán ahhoz, hogy jobban érezzem magam tőlük, kell ez a bizalom és hit is, de ebbe nem kell sok dolgot beleképzelni, annyi az egész, hogy utánta néztem miket tartalmaznak és úgy gondolom, ez a sokféle vitamin meg flavonoid meg kutyafüle igenis jót tesz a sokkot kapott szervezetemnek. Úgyhogy eszegetem :)

2 megjegyzés:

  1. Hát ha azt mondod jobban vagy tőlük akkor örülök neki!
    Biztosan segítenek ezek is hogy jobban legyél:) és még jobban:)
    Régen jártam már erre!Fenye...mindig a másikat kuksolom ezt meg valahogy elfelejtem de most bepótolok mindent:)
    Puszi szeretlek

    VálaszTörlés