2010. december 22., szerda

Helló,

nagy a csönd, mert arra várok, hogy végre jó hírekről számolhassak be az állapotomat illetően, de az valahogy nem akar eljönni...
Remélhetőleg semmi komoly, csak a feron vagy a lelki dolgok testi megnyilvánulása, minden esetre most kicsit bezavar a harmóniámba, hogy nem érzem magam annyira topon.

Viszont van minek örülni, mert Anikó sorstársamat megműtötték és már haza is mehetett! Voltam bent nála a kórházban 2 alkalommal. Róla annyit "illik" tudnotok, hogy ugyanazon a tortúrán megy éppen keresztül amin én január-februárban. Megvolt a második műtéte is, hamarosan elkezdi a feront. Örülök, hogy megismerkedtünk, hátha segít neki valamennyit, hogy valaki előtte már végignyomta azokat a lépcsőket, amiken ő is halad. Ha olvasol, akkor mihamarabbi gyógyulást a sebeidnek!

Velem meg nem tudom pontosan, hogy mi van. Azt tudom, hogy szerdán a feron miatt éjszaka alig aludtam, láz+mindenbajomvan kombó, de ilyenen már nem lepődök meg, úgyhogy szinte említésre sem méltó :) Gyanítom, hogy a mostanában ért lelki dolgok azok, amik dolgoznak bennem. Első körben persze megijedek, hogy jaj biztos valami nagy baj és már az egész testem gázban van, de ez nem történhet meg. Muszáj minden alkalommal lenyugtatnom magam, elég gyorsan be tudok parázni ezen.

Még van 1 napom, hogy tisztába tegyem a dolgaim ott belül és felvegyem a karácsony ritmusát. Szeretném, ha jól sikerülne.

Nos, ha holnap jól leszek, akkor jelentkezem. Ha nem, akkor nem jövök panaszkodni. Persze remélhetőleg javul a helyzet :)

Jóéjt!

Nati

2 megjegyzés:

  1. Kedves Anita!
    Nos, mivel tanultál agykontrollt:
    Programozni, programozni! Napról napra egyre jobban és jobban bírja a tested a feront! Mindig egy kicsivel jobban! Aztán már szükséged sem lesz rá! Tudod, hogy nem lehetetlen. Programozd, hogy egyre könnyebben megbirkózol vele! Most már sikerülnie kell mindenképpen. Mondd el naponta 100x és írd le ugyanennyiszer. Kell, hogy legyen pozitív hatása. Sokat beleadtál ebbe az egészbe, de biztos, hogy még nem mindent. Vigyázz h ne a betegség ellen küzdj, hanem az egészségedért. Mert ha ellene küzdesz, az haragot szül,negatív energiát, míg ha valamiért, az egészségedért, az pozitív töltetű. Elég erős vagy hozzá, meggyógyulsz!
    Egyre jobban!
    Nem tudom, találkoztál e már ezzel az oldallal:

    http://www.esettanulmanyok.hu

    Van fórum a rákról is, segítséget kérhetsz és adnak is. Sok sikert! És kérünk egy pozitív blogbejegyzést. Ha kevésbé volt jó napod, akkor is próbáld meg pozitívan leírni. Jó hatással lesz Rád. És lehet, hogy fura az a sok minden amit írtam, de inkább így, sőt csak így, mert így van esélyed, még egyszer: pozitívan, programozni.
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Drága Nati!

    Egészen jól vagyok - gyógyulnak a sebeim szépen. Várom a szerdát - eredmények halmaza lesz! Persze csak jó eredmények!! A többit majd email-ben.

    Puszi Anikó

    VálaszTörlés