2010. február 13., szombat

Metatron kocka

Metatron szakrális mértani alakzatokat alkalmazva tisztítja meg és hangolja össze testünk energiaközpontjait. Kérjük meg gondolatban, hogy nyissa meg a csakráinkat, és ő szívesen elküldi a kártyán látható alakzatot, a "Metatron-kockát" a koronacsakránkhoz. A kocka lefelé forogva, sorban kitisztítja a lerakódott pszichikus szennyeződéseket csakráinkból és egész testünkből. Harmonikusan működő csakrákkal energikusabbnak érezzük magunkat, és javul az intuíciós képességünk.

Az arkangyalok jellegzetes aurával rendelkeznek. Metatroné szép lila, tengerzöld színű csíkokkal. Ezenkívül kristályokat is szoktak társítani az energiájukhoz, s Metatroné a zöld-piros turmalin.

(Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már csak nézni is jó ezt az alakzatot... Majd írok bővebben arról, hogy miért raktam ezt be. Érdekes nagyon.)

2 megjegyzés:

  1. Várom a bővebb infókat :) Bár nekem minéltöbb tudományt vernek itt a fejembe meg biológiát pszichó szakon, annál nehezebb már hinni az ilyenekben, de azért igyekszem, mert nem tudok ilyen dolgok nélkül élni. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát érdekes:)
    Jó lenne róla több infó:)
    De szép az tény:)

    VálaszTörlés